Som en av företrädarna för klassiska svenska fotografi, besitter Bruno Ehrs en ovanlig bredd. Han är lika kraftfull i att porträttera människor som föremål, arkitektur och landskap, vilket får det att framstå som holistiska delar av sin alldeles egna, högst personliga "Brunoesque" värld.

En djup kunskap om tekniska aspekter av fotografi och fotografisk historia, en raffinerad estetisk blick och samtidigt en känsla för humor och god stämning är alla utmärkande egenskaper i Bruno visuella formspråk. Bruno Ehrs är också en skicklig arkitektur fotograf, som alltid lägga sin egen omisskännliga temperament och perspektiv för att förbättra och "förandliga" de former och former. Det är bevis på Bruno entusiastiska kärlek till sitt yrke att han, trots att en konstnär av klassisk kopiering, gjort en omvandling till digital fotografering i ett tidigt stadium. De nya tekniska möjligheter har lagt till nya dimensioner till Bruno fotografi, utan att förlora något av hans varumärkes stil.

Bruno är mycket populär bland sina klienter, varav många är börsnoterade företag. Han medverkar regelbundet åt tidskrifter såsom Res, Gourmet och Plaza mag. Bruno Ehrs har iscensatt ett 15-tal separatutställningar och publicerat flera böcker. Han har också fotograferat många klassiska porträtt av kända svenskar som redan är en del av svenska fotografisk historia, senast en uppmärksammad bild av Sveriges kung Carl Gustaf som vilande kopplar av på Skeppsholmen kaj i centrala Stockholm.

:: HEMSIDA ::